v.v. Sc. Eefde

Sportclub Eefde is de voetbalvereniging van het dorp Eefde. Opgericht in 1948, werd op diverse locaties gespeeld. Sinds de jaren 70 wordt echter gebruik gemaakt van de locatie “de Wolzak”, aan de Meijerinkstraat 5 te Eefde (nabij de Twentekanaalbrug langs de N348).

Twee grasvelden en een schitterend kunstgrasveld, maakt voetballen onder vrijwel alle weersomstandigheden mogelijk.

Het is een gezonde club met 8 pupillenteams, 3 juniorenteams, 8 seniorenteams en 1 damesteam (stand 2015/2016). De clubkleuren zijn zwart/wit (wit shirt en zwarte broek en kousen).

De enthousiaste club heeft een leuke en informatieve website (info@sp-eefde.nl).                                 Naast voetbal in competitieverband, worden er ook heel veel andere zaken georganiseerd, zoals een internationaal jeugdvoetbaltournooi; een jeugdkamp met spannende griezeltocht; een “Pietentraining” met echte Zwarte Pieten voor de Kabouters en E-tjes, een Snertloop en Nieuwjaarsreceptie; een Tiroler Avond; kaartavonden en uiteraard een jaarlijkse spectaculaire Vrijwilligersavond.

Bij thuis wedstrijden van het eerste herenteam wordt een wedstrijdblad, met voorbeschouwing van die wedstrijd, gemaakt. “Wolzaknieuws” is het digitale cluborgaan van v.v. Sportclub Eefde en verschijnt meerdere keren per jaar, waarin leden, sponsors en donateurs allerlei wetenswaardig-heden over de club kunnen lezen.

Dus als je op een leuke en gezellige wijze tegen een balletje wilt trappen, geef je dan op als lid. Er kan op elk niveau gespeeld & getraind worden.

Deze bijdrage is mogelijk gemaakt door de Club van 100.                                                Penningmeester/secretaris Johan Peters; 0575-541032; clubv100@sp-eefde.nl